Víkendový souhrn: 5.-6. 3. 2022
7. března 2022

Víkendový souhrn: 5.-6. 3. 2022

Při pondělku přinášíme tradiční víkendový souhrn. Jak se našim hráčům dařilo?

Junioři předvedli v Kadani suverénní výkon. Tým Martina Mühlfaita vyhrál obě utkání a posunul se tak na 4. příčku v tabulce. Další utkání čekají juniory 27. 3. v Litvínově. 

FD Teplice X FbC Jazzmani Žatec - 5:3

FD Teplice X FBC Vipers Most - 16:2

Komentář trenéra Martina Mühlfaita: Dalších 6 bodů v kapse. Junioři zvládli oba zápasy v Kadani vítězně. Hlavně první zápas proti Žatci byl z naší strany kvalitní herně a konečně i výsledkově. Poprvé v sezoně jsme jazzmany porazili. V 8.minutě jsme sice prohrávali 0:3,ale trpělivou a kvalitní hrou kluci otočili zápas na konečných 5:3. Druhý zápas s výrazně oslabeným Mostem, byl už jasnou záležitostí a příležitostí vylepšit si skóre v tabulce.


Výsledkově se však nedařilo dorosteneckému Béčku. Žlutomodří podlehli hráčům Roudnice i Lovosic. Šanci na reparát budou mít již tuto sobotu na domácí hale v Krupce.

FD Teplice B X BK REAL Roudnice n/L - 5:10

FD Teplice B X ASK Lovosice - LFP - 4:7

Komentář trenéra Jakuba Podluckého: Výsledkově nic moc, herně mnohem lepší než poslední dva turnaje.


Bojovný výkon předvedly v Krupce naše starší žákyně. K úplné radosti však chyběla špetka toho sportovního štěstíčka. Další turnaj čeká hráčky Mirky Frontzové  2. 4. v Podbořanech.

FD Teplice X FBK Wings Most - 4:5

FD Teplice X Mocní Tuleni Podbořany Blue - 6:5

FD Teplice X Mocní Tuleni Podbořany Yellow - 1:6

Komentář trenérky Mirky Frontzové: V sobotu si naše žákyně zabojovaly na turnaji v Krupce o další bodíky. V prvním zápase s Mostem byla znát dlouhá herní přestávka, a tak chvíli trvalo, než se děvčata dostala do správného tempa. Nakonec jsme Mostu o jediný gól podlehly. Druhý zápas s Podbořanským béčkem už vypadal lépe, ale i když jsme měly herní převahu, tak jsme kvůli nepřesnému zakončení vyhrály pouze o gól. Třetí zápas byl po herní stránce asi nejvydařenější, přesto to na Podbořanské Áčko nestačilo a dívky prohrály 1:6.


Výsledkově bez zaváhání byli naší trojkoví mlži. Turnaj v Děčíně s přehledem ovládli bez jediné porážky!