Obnovujeme KFL!
22. března 2024

Obnovujeme KFL!

Po několikaleté pauze obnovujeme Krupskou florbalovou ligu a nabízíme tak skvělou možnost, jak vyplnit období bez oficiálních soutěží.

Hrací systém

KFL bude probíhat v období dubna - června 2024 v krupské sportovní hale. Celkem proběhne 5-6 turnajů základní části a 1 turnaj finálový.

Minimálním počtem přihlášených družstev je 8, herní systém bude určen až dle definitivního počtu přihlášených, za vítězství 3 body, remíza 1 bod, další bod lze získat v nájezdech (z každého mužstva 3 hráči).

Počet hráčů

4+1, jen pro hráče ročníku 2008 a starší, maximální počet hráčů na soupisce 16+3 gólmani, podmínka účasti hráče v play-off - odehrání 40% zápasů v základní části, účast v soutěži je na vlastní odpovědnost.

Předpisy

Hraje se podle pravidel a řádů Českého Florbalu vyjma zde uvedených úprav.

Hrací doba

2x15 minut hrubý čas, čas se zastavuje při vyloučení a jeho následném průběhu, přestávky mezi třetinami 1 minuta, při rozdílu skóre nižším než 3 branky včetně se poslední 2 minuty hraje čistý čas.

Rozhodčí a pořadatelé

FD Teplice dodá rozhodčí a pořadatele

Startovné

8.500,- Kč za tým

Hodnocení soutěže

Poháry pro 1.-3. místo, vyhodnocen bude také nejproduktivnější hráč a nejlepší brankář

Přihláška

Na email sekretar@fdteplice.cz do 31.3.2024, zástupce týmu bude mít účet v členské sekci FD Teplice, kde bude vygenerována platba a bude zde probíhat veškerá komunikace

Související informace