Áčko už dnes na domácí půdě proti Litvínovu!
6. ledna 2024

Áčko už dnes na domácí půdě proti Litvínovu!

Zatímco mládežnické kategorie válčí na víkendovém turnaji PFC v Praze, A-tým vyhlíží první zápas nového roku. Ten ho čeká již dnes, v neděli 7. ledna, kdy se v teplické sportovní hale utká od 18 hodin s litvínovským Bivojem. Jako vždy bude připraven i doprovodný program.

Efdéčko bude chtít navázat na výsledkově povedený poslední zápas, kdy si z Chebu odvezlo tři body za výhru 10:7. Poslední zápas roku 2023 tak ukončil nelichotivou sérii 9 proher v řadě. Do akce dnes naskočí i nejproduktivnější dvojice žlutomodrých, Martin Schneider i Honza Koštoval. Se 14 body drží Teplice v tabulce 9. místo jen o skóre před chomutovským béčkem, další body by se tedy hodily jako sůl. Dokáže Efdéčko i podruhé v sezóně porazit Bivoje z Litvínova?

Litvínov v posledních šesti zápasech dokázal zvítězit hned čtyřikrát. Zápasy s Olympem, Ústím B, Chomutovem B a Děčínem zvládl za 3 body, nad jeho síly pak byli pražští Wizards a Sokol Rudná. O pozornost obránců si bude říkat mj. i Jaroslav Rybka, nejproduktivnější hráč celé divizní skupiny. Soupeř se spoléhá i na posily z chomutovského A-týmu, který má ale dnes na programu zápas v Brně, není tak jisté, jestli se tyto posily v teplické hale představí.

Připraven bude i doprovodný program. Na ochozu bude před utkáním připravena aréna, kde si budete moct nanečisto vyzkoušet to, co bude hlavním tahákem přestávky. A o co tedy půjde? V aréně bude připravena mini branka a odražeč (Floorball Passer chcete-li). Během jedné minuty si bude muset každý účastník nejprve nahrát s odražečem a následně se trefit do branky. Cílem je za tuto minutu nastřílet co nejvíce gólů. Ti nejlepší se pak utkají o ceny z klubového fanshopu o přestávce na hrací ploše.

Pokud tedy zrovna nebudete v Praze na PFC, doporučujeme se zastavit na teplických Stínadlech. Zápas slibuje atraktivní a zajímavou podívanou. Přijďte Áčko podpořit a vytvořit skvělou atmosféru! Budeme se na vás těšit!

Neděle 7. ledna, 18:00, Městská SH Teplice. Doprovodný program začne zhruba v 17:30.