Měsíc po sezóně - elévové
5. dubna 2023 v rubrice Hodnocení sezóny 2022/2023

Měsíc po sezóně - elévové

Před měsícem skončila ligová sezóna 2022/2023 dalšímu z týmů Efdéčka - elévům.

Efdéčko do letošní ligové sezóny po loňských zkušenostech s těžkostmi se skládáním sestav na zápasy přihlásilo pouze jeden tým, což se v některých duelech ukázalo jako málo, a tak alespoň na domácích turnajích byli hráči rozděleni do družstev dvou.

Do celkem 30 zápasů zasáhlo 22 hráčů žlutomodrého týmu, kteří se v průběhu sezóny pravidelně střídali a společně kráčeli sezónou, kde poznali všechny možné výsledky utkání. Párkrát poznali, jaké to je vyhrát vysokým rozdílem, velmi často se stávalo, že hra obou soupeřů byla vyrovnaná a o vítězi se rozhodlo až v posledních minutách zápasu, nebo utkání vítěze vůbec nenašlo a našlo se i několik málo zápasů, kde byli tepličtí hráči soupeřem "vyškoleni" a museli skousnout vysokou porážku. Důležité ovšem je, že ve všech zápasech se hráči druhé nejmladší kategorie Efdéčka snažili dostat ze sebe to nejlepší, nedat soupeři nic zadarmo a postupně se individuálně i týmově zlepšovali.


Hodnocení trenéra, Pavla Jiráska:
Všichni hráči nám dělali po celou sezónu velkou radost. Na všech je ke konci sezóny vidět obrovské zlepšení. Nejdůležitější je, že se sešla opravdu skvělá parta. Byla radost všechny trénovat.

Hodnocení trenéra, Jana Smoleka:
Myslím si, že i průměrný počet hráčů na trénincích ukazuje, že je ty tréninky baví. Žádné pomluvy, partičky, machrování na slabší. Za sebe říkám, že jsme opravdu tým.

Hodnocení rodiče jednoho z hráčů týmu, Jana Cilicha:
Většina kluků hrála v této sezoně poprvé a někteří dokonce poprvé hráli florbal. To, co mě zaujalo, byla úžasná soudržnost v týmu a rodičovská podpora. A hlavně to, že trenéři Pavel a Honza dávali příležitost všem hráčům. Kluci vytvořili skvělý tým a za celou sezónu jsem neslyšel, že by někdo někomu něco vyčítal. Prostě jsou skvělá parta a přál bych jim, aby jim to dlouho vydrželo

Hodnocení hráče, Vaška Knapíka:
Nebaví mě vybika, ale jinak všechno. Tréninky jsou super. A výsledky byly dobrý.

Sestava elévů, 2022/2023: Šimon Zounek, Kryštof Cilich, Lukáš Mariut, Vojtěch Smolek, Matěj Pluhař, Jakub Zach, Michal Mariut, Václav Knapík, Ondřej Hromádka, Andrej Železný, Adrian Marek, Matyáš Kudrna, Michal Jaroš, Michal Lukáč, Šimon Struček, Jakub Rončák, Samuel Walter, Zdeněk Čziš, Vítek Čáslavka, Viktorie Kulíšková, Anna Dvořáčková, Šimon Partík + trenéři Pavel Jirásek a Jan Smolek

Související informace