Víkendový souhrn: 12.-13. 3. 2022
14. března 2022

Víkendový souhrn: 12.-13. 3. 2022

Další víkend za námi, co florbalového nám přinesl?

Dorost A ani přes pěkný výkon na hráče Panthers Praha nestačil. Liga tak pro dorostenecké Áčko končí, své poslední florbalové slovo v této sezóně však ještě neřekli! 

FD Teplice X Panthers Praha - 4:8

FD Teplice X Panthers Praha - 4:5

Komentář trenéra Pavla Dolejšího: V Rudné nás čekal těžký soupeř, se kterým jsme se v sezóně vůbec nepotkali. Vždy hrál ve vyšším koši, a tak byl jasným favoritem. V přípravě jsme udělali vše, co se dalo. Od shánění informací od spřátelených týmů, nastudování videí zápasů soupeře, potrénovali jsme přesilovku, oslabení, připravili si standardky. Hodně jsme diskutovali
o tom, co nás čeká, aby nás nic nezaskočilo. Výsledek? Dva dobré zápasy, za které se nemusíme stydět. Sice jsme nevyhráli, ale byli jsme důstojným soupeřem. Pokud bychom takového soupeře potkali na začátku soutěže, byly by to dvě velmi vysoké porážky. V sezóně jsme udělali velký kus práce a jsem na kluky hrdý, jak na sobě a na týmu pracovali. Sezóna však nekončí, připravujeme další program, který by měl vyvrcholit na PFC v Praze.


Úspěšné domácí představení předvedlo dorostenecké Béčko. Za výhru nad Litvínovem a Žatcem berou plný počet bodů!

FD Teplice B X SK Bivoj Litvínov Black - 7:0

FD Teplice B X FbC Jazzmani Žatec - 11:3

Komentář trenéra Pavla Dolejšího: Zápasy v Krupce se nesly v pohodové atmosféře. Zaklad týmu tvořili starší žáci (budoucí dorostenci) a zhostili se toho na výbornou. Soupeři a zároveň sousedé v tabulce nám moc nevzdorovali. Hlavně zápas s Bivojem Litvínov vypadal jako zapas se zaparkovaným autobusem, a i přesto jsme si dovedli poradit. Druhý soupeř - Žatec sice na začátku trochu vzdoroval, ale nakonec povolil a my si odnesli druhé vysoké vítězství.


Výsledkově se však nedařilo starším žákům z týmu FD Teplice - DDM na turnaji v Liberci. Z náročných utkání v 1. koši přijeli žlutomodří s prázdnou. 

FD Teplice - DDM X FBC Liberec - 2:4

FD Teplice - DDM X FBC Česká Lípa White - 1:5

FD Teplice - DDM X FBC Panthers Liberec Orange - 1:3

FD Teplice - DDM X ASK Lovosice - LFP Black - 0:4

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: V tomto turnaji nás bohužel zlomil nedůsledný přístup, což si v 1. koši nemůžeme dovolit. Herně špatný nebyl úvodní zápas s Libercem, se kterým se nám dařilo držet krok. Naše hra však na soupeře prostě nestačila. Nevadí, jedeme dál, vrátíme se silnější! 


A nedařilo se ani druhému týmu starších žáků. Ti přivezli ze Strupčic pouze bod za remízu s hráči Loun. 

FD Teplice - Krupka X TJ Lokomotiva Louny - MAGENTA - 5:5

FD Teplice - Krupka X Florbal Jirkov - 3:4

FD Teplice - Krupka X Florbal Ústí B - 1:2 

Komentář trenéra Jakuba Derky: Strži odehráli ve Strupčicích tři pěkná utkání. Všechna se nesla ve stejném duchu, kluci měli více ze hry a v každém zápase jsme měli více šancí. Jen nám to tam zkrátka nepadalo. Za mně pěkný výkon, za který hráčům děkuji!