Víkendový souhrn: 22.-23. 4. 2023
26. dubna 2023

Víkendový souhrn: 22.-23. 4. 2023

S koncem dubna nastal rovněž konec ligové sezóny. Co nám uplynulý víkend nabídl?

Starší žáci A zakončili sezónu s grácií. Na posledním turnaji ve Smržovce zvítězili nad Turnovem, remizovali s Bílinou a přehráli Jablonec, čímž ovládli 2. koš!

FD Teplice X TJ Turnov - 2:1

FD Teplice X Pro-aktiv Bílina - 3:3

FD Teplice X Florbal Jablonec Blue - 8:2

Komentář trenéra Jakuba Podluckého: Poslední ligový turnaj byl pro nás jako na houpačce - nejprve přesvědčivý výkon s nepřesvědčivým výsledkem proti Turnovu, následně velký herní kolaps, kdy jsme v závěru zachránili alespoň bod, a nakonec koncert v podání Severočeské filharmonie a vítězná tečka za sezónou. Ligu máme za sebou, nyní se těšíme na hezké počasí a letní turnájky.

Béčko stržů zakončilo sezónu v Lovosicích. V úvodním utkání žlutomodří zvládli souboj s hráči Štětí, v tom druhém potom nestačili na své soupeře z Dubí.

FD Teplice B X SK Štětí - 6:3

FD Teplice B X SK Dubí - 2:7

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: První zápas se Štětím jsme zvládli dobře. Hráli jsme na balónku, občas jsme si neuhlídali jednoho hráče soupeře, který nám vstřelil 3 branky. Proti Dubí jsme odehráli snad nejlepší zápas sezóny. Výsledek za mě neodpovídá nasazení, se kterým jsme do zápasu šli. Všem moc děkuju za sezónu!


Pro starší žákyně sezóna začala i skončila v Litvínově. Tentokrát však vyšly dívky bodově na prázdno. V úvodním utkání nestačily na hráčky Liberce, ve druhém bojovném utkání potom podlehly hráčkám Litvínova.

FD Teplice X FBC TULIP Liberec - 0:6

FD Teplice X SK Bivojky Litvínov - 1:4

Komentář trenéra Miroslava Valtera: Na turnaj jsme nevyrazili v úplně optimálním počtu, což se projevilo na únavě. Zápas s Libercem byl dost běhavý a soupeř nás dokázal utavit. Škoda zápasu s Litvínovem, kdy si holky vytvořily řadu slibných šancí. Zůstaly však neproměněny. Soupeři vyšly dva jednoduché brejky zakončené velmi přesnou střelou. Nevadí, zkušenosti máme, těšíme se na další sezónu!


Turnajový výčet zakončuje přípravka. Naše nejmladší kategorie hostila domácí turnaj v Krupce, na kterém rozhodně nebyla nouze o góly i dramatické florbalové okamžiky!

Komentář trenéra Richarda Strejcovského: Turnaj jsme si užili! Pochvalu zaslouží všichni bojovníci, kteří do Krupky vyrazili. Do nové sezóny máme určitě na čem stavět.