Souboj kategorií - soutěžíme o 3.000,-
23. listopadu 2022

Souboj kategorií - soutěžíme o 3.000,-

V rámci sobotního zápasu juniorů proběhne soutěž s názvem SOUBOJ KATEGORIÍ. Všechny mládežnické kategorie Efdéčka soutěží o voucher na týmovou akci.

Kdo vyhraje?

Vyhraje družstvo, které dokáže do teplické sportovní haly na sobotní zápas juniorů od 18:00 dostat co nejvíce diváků. Každý divák, který na zápas dorazí, bude mít možnost podpořit jedno ze soutěžních družstev. Družstvo s nejvíce hlasy pak bude odměněno. Doporučujeme tedy, aby hráči vzali na zápas co nejvíce rodinných příslušníků a kamarádů, souboj to totiž bude zřejmě velmi těsný a rozhodovat může každý hlas.

Jaké jsou soutěžní kategorie?

Máme celkem šest soutěžních kategorií, některé jsme sloučili, aby byly šance zhruba vyrovnané, aby v nich byl zhruba stejný počet hráčů. To se týká dvou nejmladších kategorií, kdy přípravka a elévové soutěží dohromady jako jedno družstvo. Druhou sloučenou kategorií jsou dorostenky a starší žákyně.

1) Přípravka, elévové

2) Mladší žáci

3) Starší žáci

4) Dorost

5) Starší žákyně, dorostenky

6) Junioři

Jak zjistíme vítěze?

Každý divák, který dorazí do sportovní haly, dostane jeden lepík, který bude moci nalepit na plachtu kategorie, kterou podporuje. Hlasování bude umožněno do 10. minuty po začátku zápasu, zhruba tedy do 18:15. Následně budou plachty odstraněny a spočítány lepíky. Vyhlášení proběhne o druhé přestávce juniorského zápasu.

O co hrajeme?

Hrajeme o poukaz v hodnotě 3.000,- Kč na libovolnou týmovou akci, kterou si zvolí vítězný tým. Společně tak celé družstvo může vyrazit na nějakou akci, koupit si něco dobrého, či si třeba zaplatit startovné nějakého turnaje.

Související utkání
Sobota 26. listopadu 2022 od 18:00
Teplice
2:11
2:3, 0:4, 0:4
Slavia Plzeň