Vyrovnané utkání áčko zvládlo. Tři body zůstávají v Teplicích!
16. října 2021

Vyrovnané utkání áčko zvládlo. Tři body zůstávají v Teplicích!

Utkání sedmého kola divize odehrálo efdéčko proti Sokolovu na domácí půdě. Ani jeden z týmů se nedokázal trhnout, a tak se o vítězi rozhodovalo až v samotném závěru.

Začátek zápasu domácím vůbec nevyšel. Hned ve druhé minutě dostal soupeř možnost trestného střílení, kterou ale střelou nad zahodil. Později již byl úspěšnější a v osmé minutě vedl 2:0. Efdéčku se dnes velmi dařilo v přesilovkách. Ve čtrnácté minutě po kombinaci všech pěti hráčů zakončoval v přesilovce Ondra Kus, který následně věnoval gól své dceři k jejím dnešním třetím narozeninám, srovnání se Teplice dočkaly při hře 4 na 4, kdy volného prostoru na hřišti využil Honza Koštoval.

Na začátku druhé třetiny šlo efdéčko poprvé do vedení. Nařízeného nájezdu se úspěšně zhostil David Gebhardt a rozradostnil teplickou halu vedením 3:2. Nadšení netrvalo dlouho. Třemi góly změnil Sokolov vývoj zápasu, emoce přidal i neuznaný gól Honzy Koštovala, který si však záhy spravil náladu a snížil na 4:5. Závěr prostřední části patřil jednoznačně Davidu Gebhardtovi. Ten přidal další dvě trefy a druhou pauzu tak strávilo efdéčko v jednobrankovém vedení.

Gólově nejchudší třetí třetina začala vyrovnávací brankou Sokolova, následovaly šance na obou stranách hřiště a poté vyloučení na straně Teplic, které domácí tým i s trochou štěstí ubránil a naopak ve vlastní přesilovce zařídil poslední a rozhodující branku. O tu se postaral - no jasně, David Gebhardt. V poslední minutě dostal soupeř k dispozici hru 6 na 4, tu ovšem nevyužil, a tak propukla radost hráčů v žlutomodrém.

Po šesti zápasech má efdéčko na kontě sedm bodů a v dvanáctičlenné tabulce drží osmou pozici. Další zápas je na programu příští týden proti outsiderovi z Žatce.

Související utkání
Sobota 16. října 2021 od 19:00
Teplice
7:6
2:2, 4:3, 1:1
Sokolov